Category Archives: Állásértesítő

Ha nem szeretne több állásértesítőt kapni, két lehetősége van:

 1. ki tudja kapcsolni az állásértesítők küldését: ezzel nem törli az állásértesítőt, csak felfüggeszti azok küldését, így ha később szüksége van rá, bármikor vissza tudja kapcsolni,
 2. le tud iratkozni az állásértesítőkről: ezzel végleg törli az adott állásértesítőt felhasználói fiókjából. A leiratkozást felhasználói fiókjában és ügyfélszolgálatunkon keresztül tudja elvégezni.

A leiratkozás után rendszerünk nem küld önnek több állásértesítőt, csak abban az esetben, ha újat állít be. Amennyiben csak kikapcsolja az állásértesítők küldését, akkor azt a későbbiekben vissza tudja kapcsolni, viszont a visszakapcsolásig nem küldünk ki állásértesítőt e-mail címére.

Állásértesítőit az ön által megadott információk, jellemzők (paraméterek) alapján állítjuk össze. A paraméterek beállításához vagy módosításához, kérjük, jelentkezzen be felhasználói fiókjába.

Az állásértesítő paramétereinek beállítása egyszerű: néhány előre megadott lehetőségből kell kiválasztani az önnek megfelelőt. Ezzel szeretnénk elősegíteni a minél pontosabb beállítást.

A beállítható paraméterek a következők:

 • munkakör vagy szakmai tudás,
 • munkavégzési hely,
 • szaktudás,
 • nyelvtudás,
 • foglalkoztatás jellege,
 • munkarend.

Kétféle állásértesítő létezik:

 1. az ön által létrehozott állásértesítők,
 2. valamint az automatikusan létrehozott állásértesítők.

Az automatikusan létrehozott állásértesítők létrejöhetnek:

 • az első regisztrációnál, a megadott adatok alapján;
 • az első (előzetes regisztráció nélküli) jelentkezésnél, a megpályázott pozíció adatai alapján;
 • vagy abban az esetben, ha még nincs állásértesítője beállítva, és jelentkezik egy hirdetésre, vagy elmenti azt. Ilyenkor az értesítő a megpályázott vagy elmentett állás adataiból jön létre.

 

Adatbázisunk napról napra új álláslehetőségekkel bővül. Azért, hogy ön semmiképp ne maradjon le egy jó állásajánlatról se, jelenleg automatikusan naponta küldünk értesítést. Az értesítő gyakorisága a felhasználói fiókból nem módosítható.

Rendszerünk automatikusan állítja be a küldési gyakoriságot annak megfelelően, hogy ön milyen gyakran nézi meg az állásértesítőket. Vagyis ha az állásértesítő-megnyitások aránya csökken, automatikusan kevesebb értesítés fog érkezni önnek (a megnyitásoktól függően 3 naponta vagy 7 naponta).

Állásértesítőit minden esetben az ön által megadott szűrési feltételek és látogatási szokásai alapján állítjuk össze. Az értesítőket vagy e-mailben, vagy mobiltelefonjára érkező push üzenetként küldjük ki önnek.

Ha esetleg nem megfelelő álláshirdetéseket kap, kérjük, ellenőrizze felhasználói fiókjában az állásértesítő beállításait.