Category Archives: Egyéb

A Profession.hu segítségére lehet különböző céges rendezvények promóciójában, a munkáltatói márka erősítésében is, vagy abban, hogy még tovább növelje hirdetési hatékonyságát. Ehhez ajánljuk kreatív megoldásainkat.

Display hirdetések (bannerek)

 • A bannerek olyan vizuális (videós vagy képi) hirdetések a Profession.hu nyitó- és listaoldalain, amelyekre kattintva az álláskeresők közvetlenül eljuthatnak az ön álláshirdetésére vagy vállalata weboldalára, így még több álláskeresőhöz eljuttathatja üzenetét.
 • Bannereink számos formátumban elérhetők asztali és mobil verzióban is.

E-mail-marketingkampány

 •  A Profession.hu munkavállalói bázisából célozhatja meg az ön számára legrelevánsabb célcsoportot, méghozzá az egyik leghatékonyabb online marketingeszköz, az e-mail-kampány segítségével.
 • Üzenetét olyan felhasználóink kapják meg, akik megfelelnek a szűrési feltételeinek, és hozzájárultak ahhoz, hogy e-mailben állásajánlatot kapjanak állásportálunktól.

Egyedi megjelenésű hirdetések

 • A Profession.hu oldalán több ezer álláshirdetés található. Egyedi megjelenésű álláshirdetésével ki tud tűnni a tömegből.
 • Az egyedi hirdetések nem csupán a cég imázsát erősítik, de kifejezetten toborzást segítő célokat is szolgálhatnak.

PR-cikk-megjelenés

 • Szólítsa meg a Profession.hu látogatóit oldalainkon és social media csatornáinkon, kommunikáljon egyedi tartalommal, és növelje szakmai és munkáltatói hitelességét.
 • Employer branding stratégiába építve vonzóbbá teheti vállalatát a munkavállalók számára.
 • Növelheti a szakmai ismertségét releváns piaci tartalmakkal.
 • Támogathatja az álláshirdetését egy nagyobb toborzási kampány során.

A fenti lehetőségekről bővebb információkat, részletes leírásokat talál Tudásbázis Oldalunkon.

A Profession.hu-n feladott hirdetések 31 napig elérhetőek oldalunkon.

Ez idő alatt a hirdetés egyes részei szabadon módosíthatók, azonban fontos, hogy a pozíció időközben nem változhat. Ebből kifolyólag a pozíció elnevezése az egyetlen olyan beállítás, amely nem változtatható a 31 napos időtartam alatt.

A hirdetést módosítani kétféleképpen lehet:

 1. A munkaadói fiókban gyorsan és egyszerűen módosíthatja hirdetését. Ehhez lépjen be a fiókjába, amit e-mail-címével és a hozzá tartozó jelszó megadásával tehet meg. A sikeres bejelentkezés után (a képernyő jobb felső sarkában a saját, illetve cége nevét kell látnia) a Hirdetéseim menüpontban, a módosítandó hirdetéssel egy sorban található ceruza ikonnal, azaz a Szerkeszt gombbal módosíthatja aktív hirdetését.
 2. A hirdetés módosítási igényét elküldheti a hirdetes@profession.hu e-mail-címre. Fontos, hogy a változtatási kérését egyértelműen, másolható formában továbbítsa kollégáinknak. Ha a változtatási igényt 17.00 óra előtt elküldi nekünk, akkor azt még ugyanazon a munkanapon feldolgozzuk.

A feladott hirdetések a 28 nap elteltével automatikusan inaktiválásra, vagyis törlésre kerülnek. A hirdetés részletei, valamint az arra beküldött pályázatok akkor is elérhetőek a munkaadói fiók Hirdetéseim menüpontjában, amikor a hirdetés már nem aktív a Profession.hu oldalán. Fontos információ, hogy a pályázatok és az azokhoz tartozó dokumentumok a jelentkezéstől számított 90 napig szerepelnek a jelöltkezelő rendszerben.

A hirdetést inaktiválni, azaz törölni (a 28 napos lejárat előtt) két módon lehet:

 1. A munkaadói fiókban gyorsan és egyszerűen törölheti aktív hirdetését. Ehhez lépjen be a fiókjába, amit e-mail-címével és a hozzá tartozó jelszó megadásával tehet meg. A sikeres bejelentkezés után (a képernyő jobb felső sarkában a saját, illetve cége nevét kell látnia) a Hirdetéseim menüpontban, a módosítandó hirdetéssel egy sorban található Hirdetés inaktiválása gombbal törölheti aktív hirdetését.
 2. Az inaktiválási/törlési igényét elküldheti az ugyfelszolgalat@profession.hu e-mail-címre. Ennek átfutási ideje a levél beküldésétől számított 2 óra.

Az inaktiválás/törlés után a hirdetés nem visszaállítható, azaz ugyanazt a hirdetést csak új termék megvásárlásával lehet újra megjelentetni oldalunkon.

A hirdetések szüneteltetésére (azaz inaktiválására és újraaktiválására díjmentesen) nincs lehetőség.

A Profession.hu oldalán megjelenő hirdetések kizárólag valós, a nyitott pozícióval kapcsolatos információkat tartalmazhatnak, valamint olyan feltételeket, amelyeket az állást kínáló ténylegesen biztosít.

Minden hirdetés, amelyet az online hirdetésfeladási csatornán keresztül aktiválnak, átesik egy moderálási folyamaton. Ennek során ellenőrizzük, hogy a hirdetésben szerepel-e:

 • diszkriminatív tartalom (pl. nemre, korra irányuló),
 • trágár kifejezés,
 • telefonszám,
 • e-mail-cím,
 • valamint hogy megfelelő-e a választott hirdetési termék (Start és Start Prémium termékben kizárólag fizika-és szakmunka pozíciók jeleníthetők meg).

Amennyiben igen, úgy a hirdetésből ezeket töröljük, és erről e-mail formájában értesítjük a hirdetés feladóját.

A beérkezett pályázatok kezelésére a Profession.hu egy saját fejlesztésű megoldást kínál: a Jelöltkezelő rendszert (Applicant Tracking System – ATS). 

A Jelöltkezelő rendszer a Munkaadói fiókba történő belépés után érhető el. A Hirdetéseim oldalon kattintson arra az álláshirdetésre, amelynek a jelentkezőivel foglalkozni szeretne! Ekkor a Jelöltkezelő rendszerbe, az álláshirdetés jelentkezőinek listájára érkezik. 

Mire jó a Jelöltkezelő rendszer?

 • Szűrés és rendezés: a jelentkezők egy helyen, egy szűrhető, rendezhető listában jelennek meg.
 • Adatok a jelentkezőről: a jelentkező profilját megnyitva megtalálhatja a jelentkező elérhetőségeit, szakmai életrajzi adatait és feltöltött pályázati anyagait, CV-dokumentumait.
 • Szétválogatás: a Jelöltkezelő lehetővé teszi, hogy a beérkezett jelentkezéseket egyszerűen szétválogassa: 
  • Az álláshirdetés elvárásainak megfelelő jelentkezőket – akikkel szeretné felvenni a kapcsolatot – helyezze a Megfelelő jelentkezők listába! 
  • Az álláshirdetés elvárásainak meg megfelelő jelentkezőket helyezze a Nem megfelelő jelentkezők listájába.
 • Státuszállítás: a hirdetés elvárásainak megfelelő jelentkezőket kezelje a Megfelelő jelentkezők státusza menüpontban. Ezen az egyszerűen kezelhető felületen adminisztrálhatja és követheti a jelentkezők státuszát (pl. Telefonon előszűrve, Interjúztatva, Ajánlat kiküldve stb.) a kiválasztási folyamat során.
 • Üzenetküldés: egyszerűen felveheti a jelentkezőkkel a kapcsolatot egyedi vagy tömeges üzenetküldés funkció segítségével.

A Tudásbázis oldalon további segítséget talál a Profession Jelöltkezelő rendszer (ATS) használatához.