Category Archives: Álláskeresés, jelentkezés

A Prémium Profil és a Prémium Profil Plusz a Profession.hu munkavállalóknak készült termékei, amelyek különböző funkciókkal, módszerekkel segítenek önnek kitűnni a többi jelölt közül.

A Prémium Profillal elérhet extra információkat az egyes pályázatokról, ami segítséget nyújthat az álláskeresés során. A Prémium Profil Plusz segítségével pedig már jelentkezés előtt is számos hasznos információt kaphat esélyeiről.

A Prémium Profil szolgáltatásai:

Prémium Profil Prémium Profil Plusz
pályázat kiemelése jelentkezéshez kötött jelentkezéshez kötött
jelentkezők átlagos fizetési igénye jelentkezéshez kötött igen
(napi 10 állás erejéig jelentkezés előtt is)
jelentkezői létszám jelentkezéshez kötött igen
(napi 10 állás erejéig jelentkezés előtt is)
jelentkezői értékelés igen igen
(napi 10 állás erejéig jelentkezés előtt is)
önéletrajz státusza igen igen
személyre szabott állások igen igen
információ a többi jelöltről X igen
(napi 10 állás erejéig jelentkezés előtt is)

 

A Prémium Profil és a Prémium Profil Plusz szolgáltatás kizárólag regisztrált felhasználók számára érhető el.

A jelentkezők átlagos fizetési igénye, a jelentkezői létszám, illetve a jelentkezői értékelés és a többi jelöltre vonatkozó összesített információ funkciók Prémium Profil Plusz termékünkkel napi 10 állás erejéig jelentkezés nélkül is elérhetőek.

 

A Profession.hu oldalán folyamatosan bővülő és frissülő álláslehetőségek várják. Ezekre az állásokra oldalunkon keresztül jelentkezhet.

Az összes aktív álláshirdetést megtalálja ITT.

Több funkcióval is segítünk, hogy könnyebben megtalálja az önnek megfelelő álláslehetőségeket a Profession.hu oldalán.

 • Részletes kereső: A keresővel beállíthatja, milyen álláslehetőségek érdeklik. Megadhatja a legfontosabb jellemzőket, így csak azokat az álláshirdetéseket listázzuk ki, amelyek megfelelnek az ön elképzelésének.
 • Állásértesítő szolgáltatás: Naponta kaphat értesítést a legfrissebb állásokról, amelyek érdekelhetik. Az állásokat saját beállításai alapján válogatjuk össze önnek.
 • Elérhető profil az önéletrajz-adatbázisban: Ha van elérhető profilja önéletrajz-adatbázisunkban, már nem csak ön kereshet állást, hanem önt is megkereshetik álláslehetőségekkel az adatbázist használó cégek. Ezzel a megoldással az álláskeresés két irányban haladhat egyszerre.

Az önnek szimpatikus állásra a Jelentkezem gomb megnyomásával tudja elküldeni pályázatát.

A gomb megnyomása után kétféle módon folytathatja a pályázat leadását:

 1. A Profession.hu oldalán
  • Ha nincs bejelentkezve felhasználói fiókjába, de e-mail-címével a rendszer talál profilt, úgy megkérjük, jelentkezzen be.
  • Ha nincs még felhasználói fiók az e-mail-címével, a jelentkezés elküldésével automatikusan létrehozunk egyet önnek. Ebben az esetben a jelentkezés utolsó lépése a hitelesítés, megerősítés. A hitelesítés egyetlen egyszerű lépésből áll: a pályázó kap az e-mail-címére egy automatikus levelet, majd az abban lévő hivatkozásra kattintva megerősítheti felhasználói fiókját. Ha nem szeretné megtartani az önnek létrehozott felhasználói fiókot, akkor az e-mail-címére küldött visszaigazolásban a megfelelő link kiválasztásával kérheti a regisztráció megszüntetését, az adott állásra jelentkezés megtartása mellett.
 2. A hirdetést feladó cég karrieroldalán
  • Az ilyen hirdetéseknél automatikusan átirányítjuk a karrieroldalra, ahol be tudja fejezni pályázata leadását.

Ha a Profession.hu oldalán fejezi be a jelentkezési folyamatot, a pályázat elküldése után egy rendszerüzenetet küldünk önnek. Ebben az üzenetben láthatja a jelentkezés részleteit (hirdető cég, pozíció, dátum, csatolt dokumentumok).

Az elküldött jelentkezéseket automatikusan továbbítjuk a hirdetést feladó cégeknek. A kiválasztási folyamatban a Profession.hu már nem vesz részt.

 

 

A Profession.hu rendszerében tárolt összes álláspályázatát megtalálja és áttekintheti felhasználói fiókjában, a Pályázataim menüpontban. Minden álláspályázatnál bejelölhető az adott jelentkezés aktuális státusza, állapota is (pl. telefonon hívtak, interjún voltam stb.).

A pályázatok státuszát ön és a hirdető cégek is beállíthatják.

Ezek a jelölések rengeteget segítenek abban, hogy az álláskeresés időszakában jelentkezései átláthatóak, követhetőek maradjanak.

A menüpontban a következő státuszok, állapotok közül választhat:

 • Még nem ismert
 • Elutasítottak
 • Felvettek
 • Telefonon hívtak
 • Interjún voltam
 • Ajánlatot kaptam
 • Folyamatban van
 • Jelöltre vár
 • Visszaléptem

 

Statisztikák igazolják, hogy nagyobb eséllyel hívják fel a kiszemelt állással kapcsolatban azokat a pályázókat, akik önéletrajzot is küldenek a munkaadó cégeknek jelentkezésük mellé.

A Profession.hu oldalán segítünk álláskeresőinknek abban, hogy egyszerűen, gyorsan elkészíthessék önéletrajzukat.

 • Különféle cikkeket olvashat oldalunkon a témáról.
 • ITT megtalálja, hogy 2021-ben szakértők szerint milyen egy jó önéletrajz.
 • IDE kattintva pedig létre is tudja hozni saját önéletrajzát.

Azoknál az álláshirdetéseknél, ahol a hirdető cég kéri, hogy küldjön önéletrajzot jelentkezéskor, mindenképpen érdemes csatolni egyet a pályázathoz.

Akkor sem kell aggódni, ha a munkaadó kérte, de ön véletlenül mégsem csatolta önéletrajzát a jelentkezéskor. Ha ez történne, e-mailben értesítést küldünk önnek, így lesz lehetőség pótlásra, és utólag is elküldheti önéletrajzát a cégnek.

Fontos információ! Ha olyan önéletrajzi dokumentumot töröl a felhasználói fiókjából, amellyel 90 napon belül jelentkezett már egy hirdetésre, úgy a törölt dokumentum a pályázatából is törlődik! Ilyen esetben javasoljuk, hogy ha az adott álláshirdetés még elérhető, küldje el rá új önéletrajzi dokumentumát!