Fiók törlése

A Profession oldalán lévő regisztrációdat bármikor törölheted.

Ezenkívül a regisztráció megszűnhet:

  • a szolgáltató általi törléssel,
  • az utolsó aktivitás (pl. a felület utolsó használata, állásértesítő utolsó megtekintése vagy lekattintása, utolsó állásjelentkezés) utáni 24 hónap (720 nap) elteltével.

Az általad történő törlés esetén bejelölheted azt az igényedet, hogy szeretnéd megőrizni a folyamatban lévő jelentkezéseidet. Ha nem jelölöd be ezt az igényedet, a folyamatban lévő jelentkezéseket is töröljük a fenti esetekben. Így a munkaadók nem fogják látni a jelentkezésedet a Profession jelöltkezelő rendszerében.

A profil törlésével a jelenlegi adataid végleg törlődnek.

A profil törlése után a Profession oldalt csak új regisztrációt követően használhatod.

Fiók törlése

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Jelentkezz be a profilodba, majd a nevedre kattintva válaszd a Beállítások menüpont Alapbeállításaim lehetőségét. A következő oldalon, az Alapadatok dobozban található Felhasználói fiók törlése gombra kattintva törölheted a profilodat a Profession rendszeréből.

A Fiók végleges törlése gombra kattintva bejelölheted, mely jelentkezéseidet szeretnéd megtartani (ha vannak), a fiók törlése mellett.

A törlés jóváhagyása után a profilod törlésével az alábbi adatokat is törölni fogjuk:

  • külön rendelkezés hiányában a jelenleg futó jelentkezéseidet,
  • mentett állásaidat,
  • mentett kereséseidet,
  • állásértesítőidet és értesítőidet, karrierhírleveledet,
  • profilodat és dokumentumaidat.

A profil törlését követően a Profession oldalt csak új regisztrációt követően használhatod, jelenlegi adataidat pedig végleg töröljük.

Az appban a További lehetőséget kiválasztva láthatod a Felhasználói fiók törlése gombot.

A Fiók végleges törlése gombra kattintva bejelölheted, mely jelentkezéseidet szeretnéd megtartani (ha vannak), a fiók törlése mellett.

A törlés jóváhagyása után a profilod törlésével az alábbi adatokat is törölni fogjuk:

  • külön rendelkezés hiányában a jelenleg futó jelentkezéseidet,
  • mentett állásaidat,
  • mentett kereséseidet,
  • állásértesítőidet és értesítőidet, karrierhírleveledet,
  • profilodat és dokumentumaidat.

A profil törlését követően a Profession oldalt csak új regisztrációt követően használhatod, jelenlegi adataidat pedig végleg töröljük.

Segített a válasz?
30
91
Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

A Profession oldalán nincs lehetőség a profil felfüggesztésére.

Ha átmenetileg nem szeretnéd használni a profilodat, javasoljuk, hogy töröld az állásértesítőidet, iratkozz le az elektronikus marketing levelekről, valamint tedd nem láthatóvá a profilodat az önéletrajz adatbázisban.

Így kizárólag olyan rendszerüzeneteket kaphatsz, amelyek a profilod állapotáról tájékoztatnak.

A Profession oldalán nincs lehetőség a profil felfüggesztésére.

Ha átmenetileg nem szeretnéd használni a profilodat, javasoljuk, hogy töröld az állásértesítőidet, iratkozz le az elektronikus marketing levelekről, valamint tedd nem láthatóvá a profilodat az önéletrajz adatbázisban.

Így kizárólag olyan rendszerüzeneteket kaphatsz, amelyek a profilod állapotáról tájékoztatnak.

Segített a válasz?
4
10
Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Ebben az esetben jelentkezz be a profilodba, majd a nevedre kattintva válaszd a Beállítások menüpont Alapbeállításaim lehetőségét. A következő oldalon, az Alapadatok dobozban található Felhasználói fiók törlése gombra kattintva tudod törölni a profilodat a Profession rendszeréből.

Ha jelenleg is van futó jelentkezésed (90 napon belüli), akkor a Fiók végleges törlése gombra kattintva jelöld be, hogy a jelentkezéseid a munkaadók számára elérhetőek maradjanak.

Ezzel a profilodat törlöd a rendszerünkből, de a munkaadók továbbra is látni fogják a jelentkezési anyagaidat.

Az appban a További lehetőséget kiválasztva láthatod a Felhasználói fiók törlése gombot.

Ha jelenleg is van futó jelentkezésed (90 napon belüli), akkor a Fiók végleges törlése gombra kattintva jelöld be, hogy a jelentkezéseid a munkaadók számára elérhetőek maradjanak.

Ezzel a profilodat törlöd a rendszerünkből, de a munkaadók továbbra is látni fogják a jelentkezési anyagaidat.

Segített a válasz?
4
4
Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.

Kapcsolat

Nem találta meg a kérdésére a választ, esetleg javaslata, vagy észrevétele van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat
menüpontjai

Telefonhívását munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadjuk a +36 (1) 224-2070 számon.

Hívást követően az alábbi lehetőségek közül tud választni:

1-es gomb: Munkaadók, álláshirdetők

  • 1.1Szolgáltatás megrendelése
  • 1.2Általános tájékoztatás árakról, feladott hirdetésekről
  • 1.3Számlázási kérdések

2-es gomb: Munkavállalók, álláskeresők

  • 2.1Tájékoztató a felhasználói fiókba történő belépésről
  • 2.2Tájékoztató az álláshirdetésre történő jelentkezésről
  • 2.3Tájékoztató a felhasználói fiók beállításáról

0-ás gomb: Ügyintéző kapcsolása


9-es gomb: Angol ügyintéző /
English speaking operator