Ügyfélszolgálat álláshirdetőknek

Hirdetés módosítása, szüneteltetése, törlése

A Profession.hu-n feladott hirdetések 31 napig elérhetőek oldalunkon.

Ez idő alatt a hirdetés egyes részei szabadon módosíthatók, azonban fontos, hogy a pozíció időközben nem változhat. Ebből kifolyólag a pozíció elnevezése az egyetlen olyan beállítás, amely nem változtatható a 31 napos időtartam alatt.

A munkaadói fiókban gyorsan és egyszerűen módosíthatja hirdetését. Ehhez lépjen be a fiókjába, amit e-mail-címével és a hozzá tartozó jelszó megadásával tehet meg. A sikeres bejelentkezés után (a képernyő jobb felső sarkában a saját, illetve cége nevét kell látnia) a Hirdetéseim menüpontban, a módosítandó hirdetéssel egy sorban található ceruza ikonnal, azaz a Szerkeszt gombbal módosíthatja aktív hirdetését.

A feladott hirdetések a 31 nap elteltével automatikusan inaktiválásra, vagyis törlésre kerülnek. A hirdetés részletei, valamint az arra beküldött pályázatok akkor is elérhetőek a munkaadói fiók Hirdetéseim menüpontjában, amikor a hirdetés már nem aktív a Profession.hu oldalán. Fontos információ, hogy a pályázatok és az azokhoz tartozó dokumentumok a jelentkezéstől számított 90 napig szerepelnek a jelöltkezelő rendszerben.

A munkaadói fiókban gyorsan és egyszerűen törölheti aktív hirdetését. Ehhez lépjen be a fiókjába, amit e-mail-címével és a hozzá tartozó jelszó megadásával tehet meg. A sikeres bejelentkezés után (a képernyő jobb felső sarkában a saját, illetve cége nevét kell látnia) a Hirdetéseim menüpontban, a módosítandó hirdetéssel egy sorban található Hirdetés inaktiválása gombbal törölheti aktív hirdetését.

Az inaktiválás/törlés után a hirdetés nem visszaállítható, azaz ugyanazt a hirdetést csak új termék megvásárlásával lehet újra megjelentetni oldalunkon.

A hirdetések szüneteltetésére (azaz inaktiválására és újraaktiválására díjmentesen) nincs lehetőség.

Hirdetés módosítása, szüneteltetése, törlése

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

A már aktivált és megjelent álláshirdetések módosítása csak indokolt esetben lehetséges: kizárólag elírás, illetve egyéb olyan releváns információ pontosítása esetén történhet, amelynek kijavítása nem érinti és befolyásolja a hirdetés kategóriabesorolását.

Ebből kifolyólag a pozíciónév változtatása azért nem lehetséges (csak elírás esetén), mert az befolyásolná az eredetileg feladott hirdetés paramétereit, kategóriáit.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

A Profession.hu oldalán megjelenő hirdetések alapesetben 31 napig elérhetőek a munkavállalók számára.

Természetesen van lehetőség rövidebb megjelenési időre, azonban az a szolgáltatás árát nem befolyásolja, így a 31 napos megjelenési idő árát fogjuk számlázni.

A hirdetések korábbi inaktiválása a munkaadói fiókban gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Ehhez lépjen be a fiókjába, amit e-mail-címével és a hozzá tartozó jelszó megadásával tehet meg. A sikeres bejelentkezés után (a képernyő jobb felső sarkában a saját, illetve cége nevét kell látnia) a Hirdetéseim menüpontban, a módosítandó hirdetéssel egy sorban található Hirdetés inaktiválása gombbal tudja törölni aktív hirdetését.

Az inaktiválás után a hirdetés nem állítható vissza, azaz ugyanazt a hirdetést új termék megvásárlásával van lehetőség újra megjelentetni oldalunkon.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Automatikus hirdetésmeghosszabbítás beállítására jelenleg nincs lehetőség a Profession.hu oldalán.

A hirdetések újrafeladására azonban több lehetőség is van, ezek részletes leírását ITT találja.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.

Kapcsolat

Nem találta meg a kérdésére a választ, esetleg javaslata, vagy észrevétele van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat
menüpontjai

Telefonhívását munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadjuk a +36 (1) 224-2070 számon.

Hívást követően az alábbi lehetőségek közül tud választni:

1-es gomb: Munkaadók, álláshirdetők

  • 1.1Szolgáltatás megrendelése
  • 1.2Általános tájékoztatás árakról, feladott hirdetésekről
  • 1.3Számlázási kérdések

2-es gomb: Munkavállalók, álláskeresők

  • 2.1Tájékoztató a felhasználói fiókba történő belépésről
  • 2.2Tájékoztató az álláshirdetésre történő jelentkezésről
  • 2.3Tájékoztató a felhasználói fiók beállításáról

0-ás gomb: Ügyintéző kapcsolása


9-es gomb: Angol ügyintéző /
English speaking operator