Ügyfélszolgálat álláshirdetőknek

Hirdetés újrafeladása

Az oldalunkon megjelenő hirdetések 31 nap után automatikusan inaktiválódnak, vagyis ez után már nem elérhetőek a munkavállalók számára.

Abban az esetben, ha 31 napos időszak alatt nem találta meg a keresett munkaerőt, újra feladhatja hirdetését, újabb fizetési kötelezettséggel.

A hirdetés újrafeladásának több módja is van:

  1. Hirdetés módosítása nélkül: A munkaadói fiókba történő sikeres bejelentkezés után, a Hirdetéseim menüpontban láthatóak hirdetései. Aktív státuszban lévő hirdetések újrafeladása nem lehetséges. Az egyéb státuszú hirdetések közül kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné újra megjelentetni oldalunkon. A hirdetés pozíciónevével egy sorban, a Műveletek oszlopban látható ikonok közül válassza ki A hirdetés újrafeladása módosítás nélkül ikont. Hirdetése így ugyanazokkal a paraméterekkel (jellemzőkkel, beállításokkal) kerül ki oldalunkra, amelyekkel előzőleg megjelent.
  2. Hirdetés módosításával: A munkaadói fiókba történő sikeres bejelentkezés után, a Hirdetéseim menüpontban láthatóak hirdetései. Aktív státuszban lévő hirdetések újrafeladása nem lehetséges. Az egyéb státuszú hirdetések közül kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné újra megjelentetni oldalunkon. A hirdetés pozíciónevével egy sorban, a Műveletek oszlopban látható ikonok közül válassza ki az Újrafeladás módosítással ikont. Így az előző megjelenésnél megadott paraméterek (jellemzők, beállítások) betöltődnek, de lehetősége van módosítani azokat.

Az újra feladott hirdetések ugyanazokkal a szolgáltatási feltételekkel jelennek meg az oldalunkon, mint az eredetileg feladottak.

Hirdetés újrafeladása

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Természetesen erre is van lehetőség. Ebben az esetben a következő a teendő:

A munkaadói fiókba történő sikeres bejelentkezés után, a Hirdetéseim menüpontban láthatóak hirdetései. Aktív státuszban lévő hirdetések újrafeladása nem lehetséges. Az egyéb státuszú hirdetések közül kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné újra megjelentetni oldalunkon. A hirdetés pozíciónevével egy sorban, a Műveletek oszlopban látható ikonok közül válassza ki az Újrafeladás módosítással ikont. Így az előző megjelenésnél megadott paraméterek betöltődnek, de lehetősége van módosítani azokat. A hirdetési terméket az első oldalon módosíthatja.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.

Kapcsolat

Nem találta meg a kérdésére a választ, esetleg javaslata, vagy észrevétele van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat
menüpontjai

Telefonhívását munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadjuk a +36 (1) 224-2070 számon.

Hívást követően az alábbi lehetőségek közül tud választni:

1-es gomb: Munkaadók, álláshirdetők

  • 1.1Szolgáltatás megrendelése
  • 1.2Általános tájékoztatás árakról, feladott hirdetésekről
  • 1.3Számlázási kérdések

2-es gomb: Munkavállalók, álláskeresők

  • 2.1Tájékoztató a felhasználói fiókba történő belépésről
  • 2.2Tájékoztató az álláshirdetésre történő jelentkezésről
  • 2.3Tájékoztató a felhasználói fiók beállításáról

0-ás gomb: Ügyintéző kapcsolása


9-es gomb: Angol ügyintéző /
English speaking operator