Ügyfélszolgálat álláshirdetőknek

Hirdetésfeladás

A Profession.hu oldalán a munkavállalókat kereső cégek több eszközből választhatnak, amelyek segítségével megtalálhatják a nekik megfelelő munkaerőt. Ezek közül a legtöbbet használt lehetőség az álláshirdetés feladása.

Minden hirdetésnek 31 napos megjelenést biztosítunk. Az álláslehetőségeket a munkavállalók elérhetik a Profession.hu oldalán keresve, valamint az állásértesítőkben is.

A hirdetések megjelenésének ára a hirdetési terméktől, valamint az ahhoz választható hatékonyságnövelő terméktől függ. Az előbbiek – az árazás mellett – a hirdetések listaoldalon történő elhelyezkedését is befolyásolják.

Álláshirdetést feladni 3 módon lehet:

 1. Az online felületen: Bármelyik hirdetési terméket választja, hirdetését feladhatja online. Oldalunk végigvezeti önt a szükséges lépéseken, és bekéri a hirdetés megjelentetéséhez szükséges adatokat. Ez után akár percek alatt aktívvá válhat hirdetése az álláskeresők számára.
 2. Szerkesztő kollégáink segítségével: Amennyiben a Classic, Optimum vagy Pro+ termékek közül választ, a hirdetés leírását (.doc vagy .docx formátumban) elküldheti a hirdetes@profession.hu e-mail-címre. Szerkesztő kollégáink a beküldést követően elkészítik a hirdetés látványtervét, amelyet ellenőrzés után el tud fogadni. Ez a szolgáltatás ingyenes, és a 17.00 óráig beérkező igényeket még ugyanazon a napon feldolgozzuk.
 3. XML-csatornán keresztül: Amennyiben ezen a csatornán keresztül szeretne hirdetni, elegendő saját weboldalán publikálnia hirdetését. Ezeket automatikusan átvesszük, és aktiváljuk a Profession.hu oldalán egy egyszeri fejlesztést követően. Bővebb információkért várjuk megkeresését az xml@profession.hu e-mail-címen.
Hirdetésfeladás

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Ha hirdetést szeretne feladni a Profession.hu oldalán, 5 termék közül választhat.

Start hirdetési termék

 • Kizárólag fizikai és szakmunka pozíciókra használható termék. 31 napos megjelenést, ingyenes jelöltkezelő rendszert és partneroldalakon való megjelenést tartalmaz.

Start Prémium hirdetési termék

 • Kizárólag fizikai és szakmunka pozíciókra használható termék. 31 napos megjelenést, ingyenes jelöltkezelő rendszert, 3 db frissítést és partneroldalakon való megjelenést tartalmaz.

Classic hirdetési termék

 • Bármely, könnyebb toborzású pozícióra megvásárolható termék, 31 napos megjelenéssel. Az ingyenes jelöltkezelő rendszer és a partneroldalakon való megjelenés mellett 1 db frissítés tartozik hozzá.

Optimum hirdetési termék

 • Bármely, közepes toborzási nehézségű pozícióra megvásárolható termék, 31 napos megjelenéssel. Az ingyenes jelöltkezelő rendszer és a partneroldalakon való megjelenés mellett 4 db frissítés tartozik hozzá, valamint előresorolt megjelenést és vizuális kiemelést kap a hirdetés a listaoldalainkon.

Pro+ hirdetési termék

 • Bármely, nehéz toborzású pozícióra megvásárolható termék, 31 napos megjelenéssel. Az ingyenes jelöltkezelő rendszer és a partneroldalakon való megjelenés mellett 5 db frissítés tartozik a szolgáltatáshoz, valamint előresorolt megjelenést és vizuális kiemelést kap a hirdetés a listaoldalainkon. Ezen felül tartalmaz egy eDM Light terméket és egy fizetett social media elérést is a szolgáltatás.

Bővebb információkat a hirdetési termékekről és az azok közötti különbségekről ITT olvashat.

Segített a válasz?
1
1
Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Egyszerű jelentkezés esetén a munkavállalónak nem szükséges önéletrajzi dokumentumot csatolnia a pályázás során. Ezt ön tudja beállítani a hirdetés feladása során, a Jelentkezéshez szükséges dokumentumok résznél, ha bepipálja a Nem kérek csatolt dokumentumot a jelentkezéshez opció előtti négyzetet.

Ha nem kér csatolt dokumentumot, a hirdetésére egyszerűbben tudnak jelentkezni az álláskeresők. Ez különösen mobil eszközökről segíti a jelentkezést.

Olyan pozícióknál javasoljuk, amelyeknél kevésbé fontos az önéletrajz, mint az, hogy az álláskeresők minél egyszerűbben tudjanak jelentkezni rá. Ilyen hirdetéseknél a jelentkezéshez az álláskeresők telefonszámának megadása kötelező, így biztosítva, hogy ön fel tudja venni a jelentkezővel a kapcsolatot. A hirdetés külön jelölést kap, hogy felhívja az álláskeresők figyelmét az egyszerűsített jelentkezés lehetőségére.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Az XML egy automatikus hirdetéspublikálási csatorna. Ennek során ügyfelünknek elegendő a saját weboldalán publikálnia a hirdetéseit, mi ezeket automatikusan átvesszük a Profession.hu oldalára, ahol azonnal aktívak lesznek.

Az új hirdetések óránként automatikusan kikerülnek oldalunkra adminisztrációs idő és plusz befektetett energia nélkül. Mindez egy egyszeri fejlesztéssel kiépíthető.

Ezen a hirdetési csatornán keresztül a publikálási idő 31 nap, és a Profession.hu munkaadói felületén minden hirdetés nyomon követhető.

Bővebb információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az xml@profession.hu e-mail-címen.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Minden, a Profession.hu oldalán megjelenő hirdetésben található egy Jelentkezem gomb, erre kattintva a pályázók továbbítani tudják a jelentkezésüket a munkaadó cégeknek. A Jelentkezem gomb mögött szerepel a továbbítási e-mail-cím vagy a karrierlink, amelyet a hirdetés feladásakor szükséges megadni.

A pályázat elküldése a gomb megnyomása után két módon történhet:

 1. A Profession.hu oldalán: Ebben az esetben a munkavállaló az oldalunkon marad, és ott viszi végig a jelentkezési folyamatot. A pályázat ezután bekerül a jelöltkezelő rendszerbe, és e-mail-értesítést küldünk a továbbítási e-mail-címre. A jelölt adatai és elküldött dokumentumai a munkaadói felületen lesznek elérhetőek.
 2. Karrierlinken keresztül: A Jelentkezem gomb mögé nem csak e-mail-címet, hanem karrierlinket is lehet tenni. Ebben az esetben a munkavállalót átirányítjuk a hirdetést feladó cég karrieroldalára, így a jelentkezés már ott történik. Ennek során a munkavállaló adatai csak akkor kerülnek be a jelöltkezelő rendszerbe, ha a Jelentkezem gombra felhasználói fiókjába bejelentkezve kattintott.

A Profession.hu oldalán feladott hirdetésekbe telefonszám és e-mail-cím nem kerülhet, így minden esetben online, a Jelentkezem gombra kattintva tudnak pályázni a hirdetésekre a munkavállalók.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

A hirdetés feladásának átfutási ideje attól függ, milyen csatornán teszi azt, és milyen fizetési módot választ.

 1. Ha a hirdetést hirdetésszerkesztő kollégáink szerkesztik meg (hirdetes@profession.hu), a levél elküldését követő néhány órán belül érkezik meg e-mail-fiókjába a hirdetés látványterve és megrendelője. Ha a hirdetési igényt 17.00 óra előtt elküldi nekünk, akkor azt még ugyanazon a munkanapon feldolgozzuk. A látványterv és a megrendelő ellenőrzése, valamint elfogadása után azonnal aktiválódhat a hirdetés, amennyiben a cégnek nem szükséges előre kiegyenlítenie a hirdetés árát. Ellenkező esetben egy automatikusan kiküldött előlegbekérő alapján el tudja indítani a fizetést. A fizetésről érdemes elküldeni a bizonylatot a penzugy@profession.hu e-mail-címre, így hirdetése rövid időn belül aktiválódik a Profession.hu oldalán.
 2. Ha az online felületen adja fel a hirdetést, akár azonnal, a véglegesítés után megjelenhet hirdetése, amennyiben a cégnek nem szükséges előre kiegyenlítenie a hirdetés árát. Ellenkező esetben egy automatikusan kiküldött díjbekérő alapján el tudja indítani a fizetést. A fizetésről érdemes elküldeni a bizonylatot a penzugy@profession.hu e-mail-címre, így hirdetése rövid időn belül aktiválódik a Profession.hu oldalán.
 3. XML-csatornán keresztül hirdetése a karrieroldalon való megjelenést követő 1 órán belül kikerül a Profession.hu oldalára.
Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.

Kapcsolat

Nem találta meg a kérdésére a választ, esetleg javaslata, vagy észrevétele van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat
menüpontjai

Telefonhívását munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadjuk a +36 (1) 224-2070 számon.

Hívást követően az alábbi lehetőségek közül tud választni:

1-es gomb: Munkaadók, álláshirdetők

 • 1.1Szolgáltatás megrendelése
 • 1.2Általános tájékoztatás árakról, feladott hirdetésekről
 • 1.3Számlázási kérdések

2-es gomb: Munkavállalók, álláskeresők

 • 2.1Tájékoztató a felhasználói fiókba történő belépésről
 • 2.2Tájékoztató az álláshirdetésre történő jelentkezésről
 • 2.3Tájékoztató a felhasználói fiók beállításáról

0-ás gomb: Ügyintéző kapcsolása


9-es gomb: Angol ügyintéző /
English speaking operator