Ügyfélszolgálat álláshirdetőknek

Számlázás

A Profession.hu oldalán megvásárolt szolgáltatásokról minden esetben a megrendelés elküldése után küldünk számlát partnereinknek. A számlázáshoz szükséges adatok:

 • cég neve
 • adószám
 • székhely
 • számlázási cím

Számlát küldeni a megrendelt szolgáltatásokról kétféle módon tudunk:

 1. Papír alapon: A papír alapú számlákat a kiállítás napját követően 4-5 napon belül kézbesítjük postai úton, valamint azok hiteles másolatát e-mail formájában is elküldjük.
 2. Elektronikus számla formájában: E-számla esetén a számlát a kiállítást követő néhány percen belül elküldjük a megadott e-számla e-mail címre. Az ezen szereplő adatok, információk megegyeznek a papír alapú számlán szereplőkkel.

A számlák fizetési határideje 15 nap, melyet minden esetben feltüntetünk a számlán.

Amennyiben a számla USD vagy EUR devizanem szerint kerül kiállításra, az alkalmazott árfolyam: 350 HUF = 1 USD, illetve 380 HUF = 1 EUR.

Számlázás

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Az alábbi esetekben kérünk előre fizetést partnereinktől:

 • új cégregisztráció
 • a cég még nem működik 2 évnél hosszabb ideje
 • valamely korábbi megrendelés késői kifizetése miatt
 • külföldi cég esetén

Ha valamely szolgáltatás aktiválását szeretné meggyorsítani, érdemes az utalási bizonylatot elküldeni a penzugy@profession.hu e-mail-címre. Ennek ellenőrzése után azonnal aktiválni tudjuk a megrendelt és kifizetett szolgáltatást.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

A Profession.hu oldalán megadott céges adatok ügyfélszolgálatunkon keresztül módosíthatók. Ha valamely céges adat megváltozott, a penzugy@profession.hu e-mail-címre küldött e-mail alapján tudjuk azt rendszerünkben is megváltoztatni.

A céges adatokat a hatályos céginformációs oldalakon is minden esetben ellenőrizzük, így csak akkor tudjuk azokat átírni a háttérrendszerben, ha a módosítások már ezeken az oldalakon is látszódnak.

Ha a hatályos céginformációs oldalakon még nincsenek felvezetve a változások, akkor egy cégbírósági végzés küldése szükséges a módosítás elvégzéséhez.

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Fontos információ, hogy a Profession.hu oldalán feladott hirdetésnél több tényezőtől is függ az, hogy mikor kerül kiküldésre a számla.

 1. Ha online történik a hirdetésfeladás, átutalással fizetve: a hirdetés lejáratát követő szerdán/pénteken kerül kiállításra a számla.
 2. Ha online történik a hirdetésfeladás, bankkártyával fizetve: a hirdetés aktiválását követő szerdán/pénteken kerül kiállításra a számla.
 3. Ha a hirdetésszerkesztő kollégák szerkesztik a hirdetést: a hirdetés lejáratát követő szerdán/pénteken kerül kiállításra a számla.

Papíralapú számlázás esetén postai úton kézbesítjük a számlát, így a kiállítás és a kézhezvétel között több nap is eltelhet.

Ha mégsem érkezik meg időben a számlája, a penzugy@profession.hu e-mail-címre küldött levél alapján el tudjuk küldeni az elektronikus számlát vagy a papíralapú számla másolatát.

A számlákat csak olyan e-mail-címre van lehetőségünk elküldeni, amely már szerepel a rendszerünkben vagy céges domaines (pl. @profession.hu).

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.
Segítség:
Számítógéphez Mobil applikációhoz

Az elektronikus számlázási címet ügyfélszolgálatunk tudja módosítani a rendszerben. Ehhez, kérjük, hogy a penzugy@profession.hu e-mail-címre küldje el a módosítási igényét.

Fontos, hogy az e-számla e-mail-címének módosítását csak abban az esetben tudjuk elvégezni, ha az igény olyan e-mail-címről érkezik, amely már rögzítve van kapcsolattartói e-mail-címként a rendszerünkben, vagy a cég egyik hivatalos e-mail-címe (pl. @profession.hu).

Segített a válasz?Köszönjük a visszajelzést.
Link a vágólapra másolva.

Kapcsolat

Nem találta meg a kérdésére a választ, esetleg javaslata, vagy észrevétele van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat
menüpontjai

Telefonhívását munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között fogadjuk a +36 (1) 224-2070 számon.

Hívást követően az alábbi lehetőségek közül tud választni:

1-es gomb: Munkaadók, álláshirdetők

 • 1.1Szolgáltatás megrendelése
 • 1.2Általános tájékoztatás árakról, feladott hirdetésekről
 • 1.3Számlázási kérdések

2-es gomb: Munkavállalók, álláskeresők

 • 2.1Tájékoztató a felhasználói fiókba történő belépésről
 • 2.2Tájékoztató az álláshirdetésre történő jelentkezésről
 • 2.3Tájékoztató a felhasználói fiók beállításáról

0-ás gomb: Ügyintéző kapcsolása


9-es gomb: Angol ügyintéző /
English speaking operator